Borduren & bedrukken

Borduren

Kies voor kwaliteit! Nét dat beetje extra luxe, exclusiviteit en professionaliteit. Dat is wat het borduren van een logo op kleding of ander textiel doet. Bovendien blijft een geborduurd logo langer mooi op kleding die een robuuste behandeling vraagt, zoals heet wassen of chemisch reiniging.

Bedrukken

Ga je voor de volle kleuren van zeefdrukken of voor de full-color opties van transfereren? Wij adviseren en ontzorgen je graag. Of het nu gaat om kleding, promotieartikelen of relatiegeschenken: wij zorgen ervoor dat jouw logo in de beste kwaliteit op jouw product wordt gedrukt. Zodat je er écht trots kunt zijn.

Kleding

Verzorgd, professioneel & herkenbaar. Jouw logo op jouw kleding heeft écht effect. Klanten ervaren meer vertrouwen, jouw mensen raken meer betrokken. Een logo om trots op te zijn!

Promotieartikelen

Iedereen houdt van kleine cadeautjes. Pennen, USB's, sleutelhangers, kalenders... Met een toffe giveaway blijf je het hele jaar door duidelijk in beeld bij jouw klanten. 

Relatiegeschenken

Waardevolle gifts voor jouw relaties. Een handige drinkfles, een heerlijk zachte handdoek of een vrolijke paraplu. Leuk om te geven én goed voor jouw zichtbaarheid.

Onze catalogus

Wij werken met verschillende merken en leveranciers, zodat we altijd het mooiste, leukste, beste en creatiefste product kunnen kiezen. Nieuwsgierig? Je kunt onze catalogus downloaden voor een indruk!
Ongeldig

Ongeldig

© 2021 Brandyourwear.com.
Website door Djen Design.

Brandyourwear.com is lid van VAO en OVZ.