Kleding

Jouw logo op jouw kleding werkt. Of het nu gaat om een organisatie, sportclub, school of vereniging: een zichtbaar logo straat professionaliteit uit en zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen. Dankzij onze goede samenwerking met verschillende partijen in de regio is eigenlijk alles mogelijk. Ga je voor ambachtelijk borduurwerk, de volle kleuren van een zeefdruk of voor een full color print? We ondersteunen je graag bij het maken van jouw keuze en regelen alles van bestelling t/m levering.

Promotieartikelen

Die beker op de koffietafel, de pen op je bureau, dat blikje pepermuntjes in je tas of die rolmaat die je onbewust toch heel regelmatig pakt… De kracht van reclame is herhaling. Het zijn de betrekkelijk betaalbare promotieartikelen die nog lange tijd thuis en op kantoor rondzwerven. Laagdrempelig om uit te delen, maar enorm effectief om de zichtbaarheid van jouw merk te vergroten.

Relatiegeschenken

Luxere gifts die je met plezier worden geeft én krijgt. Van een passend presentje voor de feestdagen tot bijzondere cadeaus voor personeel of relaties. Wij denken graag met je mee voor een goede invulling van jouw wens of idee. Natuurlijk bedrukt met jouw logo en verpakt in een mooie, luxe cadeauverpakking.

Onze catalogus

Wij werken met verschillende merken en leveranciers, zodat we altijd het mooiste, leukste, beste en creatiefste product kunnen kiezen. Nieuwsgierig? Je kunt onze catalogus downloaden voor een indruk!
Ongeldig

Ongeldig

© 2021 Brandyourwear.com.
Website door Djen Design.

Brandyourwear.com is lid van VAO en OVZ.