Ontdek de kracht van jouw bedrijfsuitstraling met gepersonaliseerde waterflesjes

Wil je jouw bedrijf op een sprankelende manier laten opvallen? Duik in de verkwikkende wereld van gepersonaliseerde flesjes, gevuld met hoogwaardig bronwater. Wij bieden ongeëvenaarde kwaliteit en op maat gemaakte bedrukkingsmogelijkheden, waardoor jij de sleutel hebt tot een bruisende promotie van jouw merk.

Wij begrijpen hoe cruciaal het is om een blijvende indruk achter te laten. Daarom presenteren wij de ultieme oplossing: onze flesjes met mineraalwater van topkwaliteit die niet alleen voor een verfrissende dorstlesser zorgen, maar ook de mogelijkheid bieden om ze te personaliseren met jouw eigen ontwerp. Creëer een meesterwerk dat jouw unieke verhaal vertelt.

Gerecycled PET

Waterflesjes vervaardigd uit gerecycled PET (R-PET) of glas: een eco-vriendelijk alternatief.

Onze gepersonaliseerde waterflesjes met natuurlijk bronwater hebben niet alleen een visueel aantrekkelijke uitstraling, maar bieden tevens een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor traditionele plastic flesjes. Vervaardigd uit hoogwaardige R-PET materialen, zijn deze flesjes herbruikbaar, waardoor je actief bijdraagt aan een groenere planeet.

Diverse modellen

Kies uit diverse modellen waterflesjes en personaliseer ze met jouw logo, foto of tekst. Ons assortiment omvat waterflesjes met een platte schroefdop, handige sportdoppen, en stijlvolle glazen waterflessen die elegant op tafel prijken, voorzien van jouw eigen full-color label.

  • Flesjes 500ml en 330ml

  • Glazen fles Bronwater 750ml

  • Glazen fles Bronwater 330ml

  • Energydrink 250ml

Image

Duurzaamheid

Wij vinden duurzaamheid een serieuze aangelegenheid. Ontdek hieronder hoe wij ons inzetten voor een positieve impact op het milieu en duurzaamheid.

Circulaire Economie: Als onderneming toegewijd aan duurzaamheid en verduurzaming omarmen wij de circulaire economie als de meest effectieve oplossing. In dit systeem streven wij ernaar producten en grondstoffen eindeloos te hergebruiken zonder verlies van kwaliteit.

R-PET Flessen

Brandyourwear.com is een voortrekker op het gebied van duurzaamheid in Nederland. Wij waren een van de eersten die exclusief R-PET flesjes gingen leveren, vervaardigd uit 100% gerecycled PET. Deze flesjes bestaan volledig uit gerecycled materiaal en zijn na gebruik opnieuw te recyclen. Bovendien vereist de productie van R-PET flessen maar liefst 70% minder energie.

Statiegeldplicht

Sinds 1 juli 2021 geldt er in Nederland statiegeldplicht op alle PET-flessen. Dit betekent dat er een toeslag van € 0,15 per flesje wordt toegevoegd aan alle verkochte R-PET flesjes in Nederland. Het goede nieuws is dat dit initiatief zal leiden tot een aanzienlijke toename (90%) van gerecyclede flesjes. Na gebruik kunnen de flesjes worden ingeleverd bij diverse innamepunten, waaronder supermarkten, benzinestations en ov-locaties. Belangrijk om op te merken is dat deze regeling niet van toepassing is op onze glazen flessen of de blikjes EnergyDrink.

De voordelen

  • Snelle Levering: Profiteer van een snelle levering binnen slechts 5 werkdagen na goedkeuring van het artwork.

  • Duurzaamheid: Geniet van een 100% duurzaam product en een eco-vriendelijk productieproces.

  • Concurrerende Prijzen: Ondanks de stijgende kosten van grondstoffen, garanderen wij zeer scherpe prijzen.

  • Flexibele Afname: Begin al met bestellen vanaf 36 stuks voor 500ml flesjes en 48 stuks voor de 330ml variant.

  • Diverse Kleuren (Sport) Doppen: Kies uit een uitgebreid assortiment aan kleuren voor (sport) doppen.

  • All-In Prijzen: Geen verrassingen achteraf. Onze prijzen zijn all-inclusive, zonder verborgen start- of verzendkosten.

Kies en profiteer van een snelle, duurzame, en kosteneffectieve oplossingen voor gepersonaliseerde waterflesjes.

Onze catalogus

Wij werken met verschillende merken en leveranciers, zodat we altijd het mooiste, leukste, beste en creatiefste product kunnen kiezen. Nieuwsgierig? Je kunt onze catalogus downloaden voor een indruk!
Ongeldig

Ongeldig

© 2021 Brandyourwear.com.
Website door Djen Design.

Brandyourwear.com is lid van VAO en OVZ.